Vand o masina

Sunt interesat de …

Adaugarea unui anunt pe OnlineCars.ro se face in 2 (doi ) pasi:

  1. crearea unui cont de Utilizator Inregistrat. Acest lucru se poate face foarte simplu, in mai mai putin de 1 minut si nu necesita activarea contului, prin accesarea butonului Inregistrare din partea superioara a site-ului. Pentru a te inregistra ai nevoie de o adresa de email valida si de un numar de telefon ( optional poti completa si numele si prenumele dar acestea nu vor fi vizibile pe site.) In schimb numarul de telefon este vizibil  si este important sa fie unul real ( nefiind unul real, sansele a a-ti vinde masina scad in mod drastic ).
  2. Adaugarea anuntului auto prin completarea formularului gasit pe pagina ADAUGA ANUNT  Pentru a crestele sanse de vanzare a autovehicului dvs. va recomandam sa urmati sfaturile gasite pe pagina si totodata sa va asigurati ca anuntul auto respecta Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului Onlinecars.ro

Odata publicat anuntul auto, pentru a modifica informatii, date tehnice sau imagini trebuie sa:

  1.   va autentificati in contul de utilizator Inregistrat cu numele de utilizator si parola creata de dvs ( aceste date au trimise la adresa de email furnizata de dvs. in momentul inregistrarii )
  2. vizualizati anuntul auto publicat ( accesati din meniul superior  Contul Meu , dupa care Anunturile mele );
  3. in partea superioara a anuntului o sa observati un mesaj in care sunteti informati in cat timp expira anuntul precum si doua butoane : de Stergere si de Editare.

Odata publicat anuntul auto, pentru al sterge trebuie sa:

  1.   va autentificati in contul de utilizator Inregistrat cu numele de utilizator si parola creata de dvs ( datele de logare  au fost trimise la adresa de email furnizata de dvs. in momentul inregistrarii )
  2. vizualizati anuntul auto publicat  ( accesati din meniul superior  Contul Meu , dupa care Anunturile mele );
  3. in partea superioara a anuntului o sa observati un mesaj in care sunteti informati in cat timp expira anuntul precum si doua butoane : de Stergere si de Editare.

Pentru a prelungi valabilitatea unui Anunt Auto trebuie sa editati anuntul. Dupa ce ati ajuns pe pagina de editare  aveti disponibile data de expirare a anuntului cat si optiunea de prelungire valabilitate. Trebuie doar sa selectati unul din cele trei pachete P60, P45 sau P30 si sa apasati butonul Prelungeste Valabilitate.

Pentru a recupera date de Autentificare este necesar sa stiti adresa de email folosita la inregistrare. (in caz contrar , va puteti crea un nou cont de utilizator inregistrat) Daca va stiti adresa de email folosita accesati pagina de recuperare parola si urmati instructiunile.

 Daca esti interesat ca anuntul tau auto sa fie afisat in sectiunea Stirea zilei citeste acest articol : Anuntul tau auto in sectiunea Stirea Zilei

image

Cumperi o masina?

Intrebari si raspunsuri utile celor care doresc sa cumpere un autoturism.

image

Publicitate

Interesat de promovarea afacerii tale pe OnlineCars.ro ? Afla mai multe detalii.

Articole Recomandate

0757 – 376239

 ( Luni – Vineri 09:00 – 17:00 )

Nu gasesti informatia dorita?

Alege una din cele doua metode si ia legatura cu noi.

Trimite-ne un email la [email protected]

..sau foloseste formularul de contact