Site icon OnlineCars.ro

Pentru servicii de rent a car Bucuresti de incredere apeleaza la Rent-a-car-otopeni.ro

servicii de rent a car Bucuresti de incredere apeleaza la Rent-a-car-otopeni.ro

Daca te pregatesti pentru o vacanta cu prietenii sau familia si masina ta personala se afla in service, sau pur si simplu aceasta nu iti este suficient de spatioasa pentru a te deplasa confortabil te poti baza pe serviciile de rent a car Bucuresti oferite de Rent-a-car-otopeni.ro Vei beneficia de o flota de peste 50 de autoturisme de la clasa economica si pana la masini de ultima generatie din clasa de lux ideale pentru cei care calatoresc la o intalnire de afaceri si trebuie sa se prezinte cu o masina impecabila. Pe langa faptul ca vei avea de unde allege masina potrivita pentru tine, intotdeauna la aceasta companie vei beneficia de preturi excelente si de reduceri la fiecare inchiriere.

In continuare iti vom prezenta cateva din avantajele de care vei beneficia din parteneriatul cu Rent-a-car-otopeni.ro

Masini noi si sigure

Autoturismele pe care acestia ti le pun la dispozitie in parcul de rent a car Bucuresti sunt noi si sigure, vechimea acestora nu este mai mare de cinci ani. Vei avea posibilitatea sa alegi masini din gama low cost cum ar fi Dacia Logan sau Chevrolet Aveo cu preturi ce pornesc de la 20 euro pe zi si scad pentru perioade mai lungi de timp, masini din gama Suv printre care enumeram Chevrolet Captiva sau Kia Sorento la tarife ce pornesc de la 30 de euro pe zi precum si masini din clasa de lux ca Mercedes sau Bmw. Alegandu-I ca parteneri de calatorie vei avea intotdeauna parte de masini verificate, cu toate taxele la zi. In functie de preferinte poti opta pentru o masina diesel sau una pe benzina, de asemenea vei putea returna masina in orice locatie doresti, ai inclus in pret atat predarea cat si preluarea autoturismului.

Toate taxele incluse

Alegand ca partener de rent a car Bucuresti pe Rent-a-car-otopeni.ro vei avea toate taxele incluse, nu va fi necesar sa iti faci probleme in privinta costurilor suplimentare sau chiar ascunse. Pe site vei gasi informatiile care te intereseaza, la completarea formularului de comanda iti vor aparea in mod automat costurile totale pe care le vei avea de achitat precum si garantia. Cea din urma este o taxa care se plateste la semnarea contractului, iar la final daca masina este in aceiasi stare in care a fost predata garantia se va restituii in mod integral.

Contractul de inchiriere 

Daca te-ai hotarat sa iti rezervi de la ei o masina, vei avea posibilitatea sa citesti pe site toate clauzele si conditiile din contract. In momentul in care vei ridica masina agentul care ti-o va livra iti va intocmii documentatia necesara si va bifa eventualele avarii pe care autoturismul le are in momentul predarii. Contractul de rent a car Bucuresti va fi in doua exemplare, unul va ramane la tine si altul la firma de inchirieri masini. In pret vei avea incluse asigurarile rca si casco, rovigneta iar in functie de sezon inlocuirea cauciucurilor de vara sau de iarna. Asistenta tehnica iti este oferita pe toata perioada contractuala, asta inseamna ca daca masina inchiriata va prezenta vreo defectiune in cel mai scurt timp iti va fi inlocuita cu un model functional. Orice problema vei intampina pe toata perioada in care masina se afla in custodia ta, vei avea posibilitatea sa suni la un call center non stop pus la dispozitie de Rent-a-car-otopeni.ro

Poti achita in numerar sau cu card

La Rent-a-car-otopeni.ro ai posibilitatea sa achiti contravaloarea zilelor de inchiriere atat in numerar cat si cu un card de credit. Inca de la inceput ti se va comunica suma totala pe care o ai de plata in functie de clasa masinii pe care o vei alege si a garantiei. Preturile sunt exprimate in euro si acopera fiecare zi de inchiriere precum si asigurarile masinii. Nu va fi necesar sa iti faci probleme in ceea ce priveste taxele suplimentare sau eventuale costuri ascunse.

Posibilitatea de prelungire a masinii

Daca ai inchiriat o masina pentru o anumita perioada de timp si vei mai avea nevoie pentru cateva zile de aceasta poti anunta pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro si cu acordul lor vei putea prelungii masina pentru cateva zile. De asemenea si companiile din capitala care vor sa inchirieze masini pentru proprii angajati se pot baza pe ajutorul lor, vor putea sa inchirieze flote intregi de masini din orice categorie.

Varsta minima si vechimea permisului

Pentru a putea inchiria o masina de la Rent-a-car-Otopeni va trebuii sa ai minim 21 de ani impliniti in momentul semnarii contractului si un permis de conducere de minim un an de zile. De asemenea trebuie sa achiti contravaloarea zilelor de inchiriere si a garantiei. Trebuie sa ai la tine in original buletinul si permisul de conducere in momentul in care te prezinti sa ridici masina.

Flexibilitate la returnare 

Ai posibilitatea sa restitui masina la sfarsitul perioadei contractuale in capitala sau daca esti din afara tarii in aeroportul international din Otopeni chiar la terminalul plecari. La fel ca la predare agentul care va venii sa preia autoturismul va verifica in mod amanuntit si va semnala eventualele daune care au aparut in perioada in care masina sa aflat la client. Daca masina se afla in aceiasi stare, garantia va fi restituita in totalitate.

Inchirieri cu sau fara sofer

Pentru grupurile mari de persoane sau pentru oamenii de afaceri ocupati, Rent-a-car-otopeni.ro pune la dispozitie servicii de inchirieri auto cu sau fara sofer. Vei avea posibilitatea pentru grupurile mari de persoane sa soliciti o masina cu 9 sau cu 12 locuri. Masinile au la zi efectruate toate reviziile, in acest fel te vei bucura de confortul dorit si de o masina de cea mai buna calitate.

Inchirieri masini pe termen lung 

Rent-a-car-otopeni.ro vine cu un pachet de inchiriere destul de avantajos pentru cei care au nevoie de inchirierea unor flote de masini pe termen mai lung, preturile sunt extrem de bune si se vor adapta perfect oricarui buget. Parcul fiind unul impresionant vei avea posibilitatea sa alegi masina care ti se potriveste sau daca doresti sa inchiriezi pentru propria companie intregi flote auto. Alegand sa inchiriezi pe termen lung vei beneficia de nenumarate avantaje, ratele sunt fixe si vor cuprinde toate asigurarile precum si serviciile de intretinere a masinilor, plata asigurarilor precum si a imnpozitelor, clientului nu ii revine decat costul carburantului pe care il va consuma pe toata perioada.

Costuri fixe in functie de perioada 

La Rent-a-car-otopeni.ro vei beneficia intotdeauna de costuri fixe, acestea vor fi stabilite de la inceputul perioadei contractuale si nu vor suferii niciodata modificari. In pret vei avea inclusi km nelimitati, la fiecare livrare masina va fi adusa cu rezervorul plin de carburant. Serviciile se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, preturile sunt intotdeauna aliniate cu cele de pe piata iar clientii fideli intotdeauna vor beneficia de reduceri semnificative la a 2 a inchiriere.

Cu Rent-a-car-otopeni.ro te vei deplasa in voie atat pe teritoriul Romaniei cat si in europa. Pentru a parasii granitele tarii cu un autoturism din parcul cu masini de inchiriat Bucuresti va trebuii sa achiti taxe suplimentare pentru asigurari. Pe teritoriul Romaniei te vei putea deplasa in voie, asigurarile sunt aici valabile pe toata perioada contractuala. Daca ii vei alege ca parteneri de calatorie vei fi informat de la inceput cu privire la clauzele si conditiile din contract, la pretul total pe care va trebuii sa il achiti si orice alta informatie care te va interesa.

Tot ce trebuie sa faci pentru a inchiria de la ei o masina este sa acceseze Rent-a-car-otopeni.ro sa iti alegi autoturismul cu care doresti sa te deplasezi, sa completezi formularul de comanda si sa indici locatia la care vrei sa ajunga masina. De asemenea daca vei avea nevoie de accesorii suplimentare cum ar fi un gps sau un scaun de copil, le poti solicita si le vei primii in mod gratuit. Oamenii de afaceri au posibilitatea sa solicite si internet wifi pentru masina pe care o inchiriaza.

Avand in vedere toate aceste avantaje nu iti ramane decat sa faci o rezervare ferma la companie si sa iti alegi masina pe care o doresti pentru deplasare pe toata perioada in care ai nevoie. Pentru Rent-a-car-otopeni.ro satisfactia clientului reprezinta un aspect cat se poate de important, de fiecare data investesc in masini noi si de cea mai buna calitate, astfel incat beneficiarul serviciului de rent a car Bucuresti sa fie de fiecare data multumit de serviciile agentiei.

Exit mobile version