Volkswagen tocmai a anunțat noul lor model electric – ID.2 All, care va fi disponibil pentru achiziționare la prețul de 25.000 de euro. Cu o autonomie de aproximativ 450 de kilometri și un timp de încărcare rapid, această mașină electrică promite să aducă mobilitate electrică la un nivel mai accesibil pentru toți șoferii.

Pe lângă prețul accesibil, Volkswagen ID.2 All vine și cu o serie de caracteristici atractive, inclusiv o încărcare rapidă de până la 80% în doar 30 de minute și o experiență de conducere confortabilă și relaxantă. În plus, mașina va fi echipată cu cele mai noi tehnologii, precum sistemul avansat de asistență la condus și conectivitatea la internet.

Volkswagen ID.2 All este o premieră pentru industria auto, oferind o mașină electrică de înaltă calitate la un preț accesibil pentru majoritatea șoferilor. Dacă sunteți în căutarea unei mașini electrice fiabile și accesibile, Volkswagen ID.2 All ar putea fi o opțiune interesantă pentru dumneavoastră.

Sursa: Automarket.ro (https://www.automarket.ro/stiri/premiera-volkswagen-id2all-este-o-electrica-de-25000-de-euro-cu-450-de-112887.html)

Link-uri sugerate: