Service-ul este ajutorul de care aveti nevoie atunci cand masina dumneavoastra intampina diferite probleme tehnice. Datorita dotarilor si cunostintelor, masina ta va fi pe maini bune. Tot ce trebuie sa faceti, este sa aduceti masina la un service specializat, cu o clientela formata in timp, care sa fie renumit pentru calitatea serviciilor oferite. La un service ai parte de multe beneficii. Beneficii precum: o vasta experienta acumulata de-a lungul timpului, piese si instrumente profesionale, rapiditate si siguranta ca masina va fi pe maini bune.

Cel mai bine este sa selectati un service auto recomandat de oameni ce i-au trecut pragul si care dispune de dotarile necesare, astfel eviti sa mergi la mai multe service-uri pentru a-ti repara masina. Un service este minunat daca ofera si consilieri de service driverfriendly. La o consiliere driverfriendly ti se explica pas cu pas ce se intampla cu masina ta, apoi iti spun parerile cu variantele de reparatie si te ajuta sa alegi optiunea cea mai potrivita pentru tine, in functie de buget si de cerinte. Un service auto respectat este service-ul ce ofera o experienta ireprosabila clientului, in care ii repara masina si ii explica cum sa evite viitoarele „zbanguri” a bunului mers al autovehiculului. Prin asta se inteleg detaliile despre cost, piese si timp. Astfel clientul stie din timp ce o sa se intample.

 

Un service auto profesional are angajati care stiu ce fac, angajati care isi fac meseria cu placere, oferind cea mai buna reparatie masinii clientului. In planul unui service auto se gaseste si aspiratia sa fie recunoscut de clienti din intreaga tara drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de reparatii si intretinere pentru masini, oferind servicii diverse dupa planul calitate-buget.

 

Reparatia fiecarei masini este atent monotorizata, operatiunile fiind facute in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Se acorda o monotorizare ireprosabila a operatiilor executate, toate astea pentru bunul mers al remedierii tuturor defectiunilor si siguranta in exploatarea autoturismelor.

 

Toate masinile sunt curatate si spalate la iesirea din service-ul auto, iar pe intreaga durata a reparatiilor acestea sunt protejate de catre huse speciale, diferite protectii pentru volane sau diferite zone din caroserie. La cele mai multe service-uri auto, clientii(proprietarii) pot vedea intreg procesul de reparatie al masinii, intr-o incinta special amenajata pentru acestia. Din motive de siguranta, este interzis accesul proprietarilor, precum si a persoanelor neautorizate in incinta service-ului, fara a fi instoti de personalul calificat. Astfel sunt prevenite accidentele dar in acelasi timp, clientul este asigurat pe toata durata procesului de reparatie de seriozitate din partea service-ului.

 

Serviciile oferite de service-urile auto sunt variate, pot pleca de la vanzare de piese si accesorii, lucrari de reparatie a instalatiei electrice, mecanica generala, diagnoza profesionala computerizata, consiliere de specialtate, vopsitorie, tinichigerie, echilibrare si dinamica roti + inlocuire anvelope si ajung pana la diferite lucrari de intretinere.

 

Daca sunteti in cautarea unui service auto Cluj, intrati pe servicelist.ro pentru a gasi o lista de service-uri din orasul dumneavoastra si pentru a alege pe acela care corespunde cerintelor.