Citroën AMI va fi disponibil începând cu anul 2022, pentru început exclusiv persoanelor juridice cu achiziție de minim 3 unități, la pretul de  4.990 deuro, incluzand TVA si tichetul Rabla Plus.

AMI se comercializează în România de către Trust Motors – importatorul oficial Citroën și rețeaua de dealeri din toată țara.

Cu o istorie de peste 100 de ani și vehicule legendare nonconformiste Citroën pășește pe piața din România, prin importatorul oficial Trust Motors, cu cel mai inovator mijloc de mobilitate – Noul Citroën AMI.

AMI este un răspuns practic la noile așteptări în materie de mobilitate pe distanțe scurte: permite accesul facil în centrul orașelor, oferind mijloace de micro-mobilitate pentru toată lumea. Este o alternativă reală la scutere, biciclete, mopede și la transportul public, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital.

AMI – 100% ëlectric nu are echivalent în peisajul mobilității. Citroën prezintă o experiență de mobilitate 100% electrică, născută din dorința de a face această mobilitate accesibilă pentru toți.

AMI 100% electric pe scurt:

  • 100% ELECTRIC: zero emisii de CO2 în beneficiul tuturor și acces în centrul orașelor. Ușor de utilizat, AMI propune o rulare silențioasă cu o baterie care se încarcă în numai 3 ore de la o priză electrică standard și o autonomie de 75 Km
  • COMPACT ȘI AGIL: ultra-compact, cu o lungime de 2.41m și diametru al cercului de virare de 7.20m, AMI facilitează deplasările în oraș și manevrele de parcare
  • CONFORTABIL: mic la exterior, dar spațios la interior, AMI poate găzdui în deplin confort 2 pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit, extrem de luminos, dar protejat pe dinafară.
  • PERSONALIZABIL ȘI IMPUNĂTOR: AMI este o prezență unică, cu un design original și structură simetrică. Modelul oferă posibilități extinse de personalizare grație celor 4 pachete de accesorii colorate.

Citroën AMI poate fi condus de persoanele cu vârstă peste 16 ani cu permis de conducere B1, pe toate tipurile de drum, cu excepția autostrăzilor, având viteză maximă de 45 km/h.

 

Sursa Citroen.ro