Toti vrem ca atunci cand punem spre vanzare un autoturism sa gasim un cumparator foarte rapid, nu-i asa?

OnlineCars.ro va pune la dispozitie o modalitate gratuita de a va face anuntul auto mai vizibil si mai popular prin afisarea lui pe prima pagina a site-ului .

Cum am spus anterior, aceasta modalitate de promovare nu te va costa nimic in plus ci doar trebuie sa iti promovezi singur anuntul pe retele de socializare.

Te intrebi de ce?

Ei bine … afisarea anunturilor in sectiunea Anuntul Zilei se face pe un algoritm foarte simplu: numarul de vizualizari pe care il are fiecare anunt. ( cele mai vizualizare anunturi auto vor fi vizibile in aceasta sectiune)

Asadar cu cat mai multe vizualizari are anuntul tau cu atat va ramane mai mult timp in sectiunea de promovare , implicit va fi mult mai vizibil vizitatorilor site-ului.

Cum poti avea mai multe vizualicari ale anuntului?

In primul rand trebuie sa adaugi un anunt auto care sa respecte Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.

Odata creat si publicat anuntul, trebuie doar sa il sharuiesti pe cat mai multe canale de social media ( Facebook, Google, Twitter.. etc ). Astfel toti prietenii  si cunostintele tale din social media vor vizita anuntul tau iar tu vei obtine sanse mai mari ca anuntul tau sa apara in sectiunea Anuntul Zilei.

Poti da share anuntului tau atat copiind adresa pe retelele de socializare cat si de pe pagina anuntului, sub imagini, accesand butonul SHARE.

anuntul zilei

 

Spor la vanzare si la SHARE!