Dacia lansează pe piața din România o variantă de Duster cu prețuri de 22 de mii de euro, sub denumirea Extreme. Vine cu un design agresiv și dotări suplimentare față de gama de vârf.

Dacia anunta că seria este una limitată și, deocamdată va fi diponibilă doar pe piața din Romania. Pe lângă dotarile full-option din versiunea de echipare „Prestige”, la care se adaugă dotări precum funcția mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort.

La interior, Seria Limitată Duster Extreme dispune de scaune faţă încălzite, cu tapițerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele.

La interior, Seria Limitată Duster Extreme

La exterior se remarcă inserțiile de culoare orange prezente în partea superioară a calandrului, pe carcasa oglinzilor retrovizoare şi la nivelul barelor de pavilion.

Duster Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban.

Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – Seria Limitată Duster Extreme va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022, la prețuri cuprinse între 21.900 de euro (benzină, 150 CP, 4X2, cutie automată) și 22.550 de euro (benzină, 150 CP, 4X4, cutie manuală). Varianta diesel, de 115 CP, costă 21.900 de euro, cu tot cu TVA.

Sursa : Dacia.ro