In orice oras mare ai sanse destul de ridicate sa vezi un skateboard electric. Sau poate ai vazut unul online. Skateboard-urile electrice sunt o optiune populara printre cunoscatori insa, cu siguranta, nu sunt extrem de raspandite. In orice caz, probabil te-ai intrebat la un moment dat ce este un skateboard electric si daca merita sa il cumperi.

Ce este un skateboard electric si cum functioneaza

In esenta, un skateboard electric este un skateboard cu un motor electric atasat. In general, cel care merge pe skateboard controleaza viteza skateboard-ului folosind o telecomanda, iar miscarea skateboard-ului este controlata folosind picioarele. Un skateboard electric poate atinge o viteza intre 16 si 80 km/ora, iar bateria poate dura pentru 16-90 km.

Avantajele unui skateboard electric

Cunoscand avantajele unui skateboard electric iti va fi mai usor sa decizi sa cumperi unul. Iata care sunt cele mai des mentionate avantaje de catre cei care folosesc un skateboard electric:

  1. Este distractiv

Bineinteles, si un skateboard clasic este distractiv insa usurinta cu care un skateboard electric poate fi utilizat face lucrurile mai usoare si mai distractive. De exemplu, cu un skateboard electric poti urca mult mai usor la deal, poti depasi mai usor alergatori sau pietoni in parc, etc. Gandeste-te ce bine o sa te simti cand mergi fara probleme atat prin oras cat si prin parc.

  1. Depui mai putin efort

Asa cum mentionam si in punctul 1, cu un skateboard electric depui mai putin efort. Este o optiune foarte buna daca te deplasezi pe distante mai mari, si o optiune grozava pentru a face naveta la birou. Nu numai ca vei evita cu usurinta traficul dar vei incepe si ziua cu mai mult entuziasm.

  1. Te ajuta sa faci miscare

Exercitiile fizice practicate in mod regulat sunt esentiale pentru o viata sanatoasa. Insa pentru a ne mentine un program de sport, este important sa facem activitati fizice care ne plac. Mersul pe un skateboard electric ne poate ajuta in acest sens, deoarece este o activitate usoara insa in timpul careia ne sunt activati atat muschii zonei core cat si muschii picioarelor.

  1. Iti poti exersa abilitatile pentru mersul pe snowboard

Un skateboard electric poate fi modalitatea perfecta de a-ti exersa abilitatile in extra-sezon. Viteza ridicata poate simula experienta mersului pe snowboard, iar un avantaj in plus este faptul ca ai si frane, asa ca nu va trebui sa te bazezi pe franarea cu piciorul cand ajungi la o viteza mare.

  1. Este mai ecologic decat o masina

Pentru ca au o putere mult mai mica si nu necesita combustibil precum o masina, skateboard-ul electric reprezinta o optiune buna atunci cand vrei un mijloc de transport rapid, care sa nu te coste multi bani, si care sa iti minimizeze impactul asupra mediului.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele unui skateboard electric. Depinde de tine daca vrei sa incerci unul si sa descoperi daca ti-ai gasit o noua pasiune in mersul pe skateboard.