Unionrentacar este un portal international pentru servicii de inchirieri auto. Acesta a pornit pentru prima oara pe cuprinsul Europei in Serbia. A inceput ca un portal online de servicii de rent a car in Belgrad. Insa apoi s-a extins usor usor si a ajuns sa reprezinte o solutie viabila pentru toate tarile europene.

Iar Romania a decis in acest an ca este timpul sa se alinieze la normele celorlalte state membre UE si sa adere la acest proiect. Din acest an, romanii care doresc sa se deplaseze in strainatate cu ajutorul unei masini, vor putea avea acces mult mai usor la un astfel de autoturism, fara sa cunoasca o firma anume de rent a car din acea tara.

Calatorii in scop de afaceri nelimitate

Unionrentacar este un portal care ofera acces nelimitat persoanelor inregistrate la calatorii in scop de afaceri sau calatorii de relaxare. Beneficiile sunt astfel extrem de avantajoase. Puteti calatori in scopul unei vizite de afaceri sau puteti planifica o vacanta fara sa va mai faceti griji cu privire la transport.

Scopul acestui portal este sa asigure libertate de transport pe intregul continent, fara conditionari. Nu mai trebuie sa platesti in plus transport, doar pentru ca nu detii un autoturism. Si nici nu va mai trebui sa apelezi la o firma de rent a car din strainatate pentru a putea calatori acolo cu o masina.

Union va pune la dispozitie orice model de masina, in cel mai scurt timp, oriunde in Europa

epiesa.roCu ajutorul portalului veti putea circula cu masinile Unionrentacar atat in Romania, cat si in afara tarii.

„Unionrentacar.ro va ofera masini in toate orasele din tara. In Cluj, Constanta, Iasi, Brasov, dar si in orasele mici, puteti alege autoturismul de care aveti nevoie. Orice marca sau model, in functie de preferinte sunt disponibile imediat, cu unica conditie de a avea acces la internet.

Este simplu sa alegeti si sa rezervati orice vehicul din clasa mini, mica, compacta, medie, mare, de lux sau SUV. De asemenea, puteti alege masini cu cutia automata sau manuala, cu motorizare diesel, pe benzina sau hibrid.”

Daca sunteti pe teritoriul Romaniei puteti intra pe internet pentru a valida o inregistrare si pentru a putea folosi beneficiile disponibile in cont, iar daca sunteti in stainatate puteti accesa pagina specifica tarii in care sunteti, iar portalul va va oferi toate informatiile necesare si toate instructiunile pentru a putea inchiria o masina.

O flota enorma si servicii rapide

Momentan, Unionrentacar ofera spre public peste 5000 de masini, dintre care aproximativ 2000 de masini numai in Romania, iar restul pe cuprinsul tarilor: Germania, Muntenegru, Serbia, Croatia si altele.

Masinile au deja asigurare CASCO full service si sunt gata pentru a fi folosite in cel mai scurt timp. Acest portal aduce serviciile de rent a car din Romania la un cu totul alt nivel.